El bloc d'en Joan Herrera

Començo el bloc presentant-me: Sóc el Joan Herrera. Tinc 43 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Vaig estudiar a l’escola Ton i Guida del barri de Roquetes. I després al Joan d'Austria, a la Verneda...

Arguments contra una pròrroga

Amb aquests apunts us adjunto les notes que havia preparat per la compareixença del Govern en el que ha presentat la pròrroga pressupostària:

Arguments contra una pròrroga:
1er. Atemptat de l’Estat

El Govern de l’Estat ha realitzat una estafa econòmica a la ciutadania de Catalunya  i a l’autogovern, l’1,58% de dèficit no es correspon al pes de la Generalitat en la despesa pública. Les CCAA tenen el 36% de la despesa pública i només s’emporten un 20% de la reducció de dèficit. El dèficit asimètric per Catalunya, l’1,58% enlloc del 1,3% de mitjana per les CCAA és una presa de pèl i un robatori que perjudica Catalunya.
En aquest sentit,

-        Estem d’acord amb plantejar un requeriment primer i un recurs contenciós contra el límit de dèficit establert.

-        Cal exigir el pagament del deute de la disposició addcional tercera (700-800M€, ho dic de memòria)

-        D’acord amb comptabilitzar els 500M€ que ha de pagar l’Estat en concepte del model de finançament i corresponents a 2011.

Fes clic per veure la intervenció completa
COMPARTIR

Joan Herrera

Tinc 44 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Sóc d'esquerres, ecologista, diputat d'ICV-EUiA i Coordinador Nacional d'ICV. Advocat. Treballo per la llibertat i la igualtat des de la fraternitat...

  • Facebook
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment