El bloc d'en Joan Herrera

Començo el bloc presentant-me: Sóc el Joan Herrera. Tinc 43 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Vaig estudiar a l’escola Ton i Guida del barri de Roquetes. I després al Joan d'Austria, a la Verneda...

Conclusions sobre el Fòrum

Després d’haver passat per Bélem, tinc la sensació que s’ha donat un pas endavant, encara massa tímid.

Si. Necessitem d’una agenda alternativa, diferent, amb propostes molt concretes, i que puguin sortir de l’únic actor global que pensa de forma diferent, el FSM. Però per a que això sigui possible cal una dimensió més política del Fòrum, amb una agenda que prioritzi, que situI un horitzó de mobilització i de canvi. Hi ha qui pensa que això seria tant com desnaturalitzar-lo. Però la paradoxa, és que mentre això no es fa, el que acaba passant és que la el moment de major transcendència és la trobada dels presidents, realitzada al marge de l’agenda del FSM.

EL pas endavant és que el debat s’ha produït. I la insuficiència és que encara no s’ha madurat prou. En continuarem parlant.
COMPARTIR

Joan Herrera

Tinc 44 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Sóc d'esquerres, ecologista, diputat d'ICV-EUiA i Coordinador Nacional d'ICV. Advocat. Treballo per la llibertat i la igualtat des de la fraternitat...

  • Facebook
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarios:

Toni Perico ha dit...

Benvingut:
Sobre el FSM , et deixo la interessant entrevista a Samir Amin en el diario EL PUBLICO i la seva afirmació de que "Las luchas más importantes ya no están en el Foro"

L'enllaç a l'entrevista és:
http://www.publico.es/internacional/196489/luchas/importantes/foro"

les hores i els dies ha dit...

Espero que no se us ocurreixi demanar el vot en les eleccions gallegues pel Bloque. Són molt de dretes i fan coalició amb CiU. Si això passés es dificultaria molt la coalició a les europees amb IU, que és amb qui ens interessa. I a Euskadi igual.