El bloc d'en Joan Herrera

Començo el bloc presentant-me: Sóc el Joan Herrera. Tinc 43 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Vaig estudiar a l’escola Ton i Guida del barri de Roquetes. I després al Joan d'Austria, a la Verneda...

Gràcies Miguel

Ha mort Miguel Núñez, tal com volia, acomiadant-se. La seva és una vida plena, una vida intensa. La d’una persona que ha estat protagonista de la història, condemnat a més de 20 anys de la presó. Escapat de la condemna a mort en dues ocasions. Per després continuar vivint amb intensitat la lluita antifranquista, per ser diputat en les Corts constituents, per fundar Acsur Las Segovias. Gens doctrinari, sabia veure com ningú el moment polític, la crítica encertada. Va ser un home del seu temps en cadascun dels seus temps, a la guerra, en la lluita en l’interior, a la transició, en el món de la solidaritat, i en els principis d’aquest segle. Va néixer a Madrid, i va fer més per les llibertats nacionals de Catalunya que molts dels que presumeixen constantment d’haver-ho fet. Va ser un dels nostres herois. Però no ho semblava, ni ho aparentava ni en presumia. Apostava per la renovació d’idees. I va morir com va voler. Dient adéu. Poques persones, des del seu to humil i seductor, podran morir amb la sensació tan plena. Gràcies Miguel, gràcies.
COMPARTIR

Joan Herrera

Tinc 44 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Sóc d'esquerres, ecologista, diputat d'ICV-EUiA i Coordinador Nacional d'ICV. Advocat. Treballo per la llibertat i la igualtat des de la fraternitat...

  • Facebook
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarios:

Roger Morales i Puig ha dit...

Un gran referent, sense cap mena de dubte. Dels que deixen petjada i dels que et fan sentir orgullós d'haver compartit partit i ideologia amb ell.

Marc ha dit...

sempre el recordarem amb afecte.

Maria ha dit...

És difícil recordar-lo d'una altra manera, perquè ell era tan afectuós! També tenia una vitalitat que ens sorprenia constantment, i una forma de pensar en la política que no podies deixar d'admirar. Era tot un personatge. I no només això. Adéu i gràcies.