El bloc d'en Joan Herrera

Començo el bloc presentant-me: Sóc el Joan Herrera. Tinc 43 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Vaig estudiar a l’escola Ton i Guida del barri de Roquetes. I després al Joan d'Austria, a la Verneda...

La nit electoral


Ahir vam anar contents al debats electoral, i crec que vam sortir més contents encara.

Vam ser els únics que vam plantar cara a la dreta quan va utilitzar la immigració com a arma electoral. I no vam empassar-nos la tergiversació que va fer del tema de la llengua.

Però a la vegada només nosaltres vam plantejar que per afrontar un canvi de cicle econòmic el que cal és més equitat. És curiós veure com tothom parlava de crear més riquesa quan el problema dels darrers anys ha estat que la riquesa s’ha creat però no s’ha repartit. El bancs espanyols són els que més han guanyat d’Europa, i les elèctriques el mateix. I els únics que parlem que cal que els que més tenen paguin més perquè hi hagi més serveis socials som nosaltres.

De la mateixa manera vam situar el repte del canvi climàtic. És sorprenent veure com un repte de present i futur passa desapercebut per la resta dels candidats. Els propers 4 anys no ens podem permetre ni econòmica ni ambientalment que la política energètica, econòmica i d’infrastructures estigui d’esquenes a la lluita contra el canvi climàtic.

I vam tornar a ser els que vam parlar del tren de cada dia mentre que la majoria només té una obsessió: ara fer arribar l’AVE a la Jonquera.

En fi… Crec que el debat ens va anar bé, molt bé, a la gent d’ICV-EUiA. Avui al míting la gent estava exultant. Una de les felicitacions que m’ha fet més il·lusió ha estat la de la Lali. La campanya ens va bé, i el proper 9 de març, nosaltres que parem sempre a la dreta, al PP però també a CiU, ara ens queda garantir que tots els dies siguin d’esquerres.
COMPARTIR

Joan Herrera

Tinc 44 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Sóc d'esquerres, ecologista, diputat d'ICV-EUiA i Coordinador Nacional d'ICV. Advocat. Treballo per la llibertat i la igualtat des de la fraternitat...

  • Facebook
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarios:

AntoniPuigSole ha dit...

Felicitats Joan. Tens motius per estar content. Ets un Cark; encara que tot és millorable. Vaig trobar a faltar alguna referència a la situació laboral i sobretot a les causes que originen la precarietat. Però en línies generals la teva campanya és impecable. Una abraçada.

Xavier Boix ha dit...

Felicitats Joan, t'ho he dit avui a Terrassa però m'agradara que en quedi constància, a tothom li agrada que li diguin que ens sembla com va tot i avui noi has plantat cara a la dreta mentre altres miraven a una altra banda i li has plantat cara a l'optimista. Mentre algun feia esforços per acostar-se al centre, ni que fós independentista, tu jugaves obrin espais per l'esquerra. Així m'agrada !