El bloc d'en Joan Herrera

Començo el bloc presentant-me: Sóc el Joan Herrera. Tinc 43 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Vaig estudiar a l’escola Ton i Guida del barri de Roquetes. I després al Joan d'Austria, a la Verneda...

Videocàmeres a les comissaries

Hem presentat al Congrés una Proposició no de Llei perquè s'instal.lin videocàmeres en els centres de detenció per tal de prevenir qualsevol intent de violació dels drets humans.

Atenció: no som els únics que ho demanem. Amnistia Internacional també ho ha fet arran del seu informe "Sal en la herida: la impunidad efectiva de agentes de polícia en casos de tortura y otros malos tratos". Alguns governs ja estan adoptant mesures en aquest sentit, com passa a Catalunya o el conseller d'Interior, Joan Saura, ha posat en marxa un pla d'instal.lació de càmeres de videovigilància amb el doble objectiu d'evitar que es repeteixin els maltractaments a detinguts com també les falses denúncies.

D'aquesta forma, es pot garantir una investigació independent imparcial i efectiva de les denúncies de les víctimes de maltractaments.
COMPARTIR

Joan Herrera

Tinc 44 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Sóc d'esquerres, ecologista, diputat d'ICV-EUiA i Coordinador Nacional d'ICV. Advocat. Treballo per la llibertat i la igualtat des de la fraternitat...

  • Facebook
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment